A selection of some of our Commercial Projects

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Project: Tadis House Office Conversion

Location: Lower Peel Street, Dewsbury

This is the conversion of the old Toy Soldier Retail Store located near Dewsbury Town Centre. The second floor of the property was converted to form new offices for a leading accountancy firm. A full renovation of the external fabric of the building has enhanced this old building. A refurbishment of the ground and first floor was also carried to provide for a modern retail environment. www.groupams.co.uk

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Project: Staveley House Conversion

Location: Fort Street, Blackburn

This wonderful wedding venue was created in a part commercial and industrial building. The main wedding hall is located in the old industrial unit and extended through into office areas. The first floor provides an additional function room. The interior of the unit was fully transformed to a high standard and fully functioning kitchen and dining facility introduced. The venue is available for bookings at www.staveley-house.com

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Location: Audley Range, Blackburn

Project: Extension to Convenience Store

Audley News convenience store is a well established business in the Audley area of Blackburn. The building was in great need of improvement and space was also limited. We were instructed to produce plans for an extension to the shop, formation of basement store, and remodeling of the layout of the existing flat unit on first floor. The new improved shop is now open following a full refurbishment. 

 

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Project: Addition of First Floor Storey

Location: Cleaver Street, Blackburn

Geloo Bros Limited had out grown its office space and needed additional space to accommodate its business needs. The existing property was a single storey detached building with limited space around the building. The only option for extending was to form an additional first floor storey supported by an independent steel frame. The first floor and roof was constructed in stages to ensure limited disturbance to the existing busy chemist. 

 

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Location: Randal Street, Blackburn

Project: Food Outlet

The existing food outlet business had commissioned us to produce an interior design scheme to suit the new company colour theme. We formulated a modern fresh look to the very old fashioned interior.  An extension to the rear of the building was also proposed which would provide a larger kitchen space and first floor storage area.